Antena Căutare

Moneda cu care te îmbogățești dacă o ai acasă. Se vinde pe internet cu sume ce sar de 18.000 de euro

Dacă ai acasă această monedă rară te îmbogățești. Pe internet colecționarii o vând cu sume pornind de la 18.000 și doritorii nu sunt puțini.

mai multe monede asezate pe o masa Galerie
Dacă ai acasă această monedă rară te îmbogățești. Pe internet colecționarii o vând cu sume pornind de la 18.000 și doritorii nu sunt puțini. | Shutterstock.com

De multă vreme, pe platformele de vânzare sunt listate monede. Colecționarii vând bani rari pentru sume amețitoare, cum este și cazul monedei de față. Este vorba despre cea de 100 de lei cu Mihai Viteazul, din anul 1994.

Citește și: Ce a văzut Carmen Harra despre România până la sfârșitul anului 2023. Transformări majore: “O nouă monedă unică internațională”

Moneda cu care te îmbogățești dacă o ai acasă. Se vinde pe internet cu sume ce sar de 18.000 de euro

Moneda de 100 de lei cu Mihai Viteazul este una dintre cele mai cunoscute monede ale României, fiind una dintre cele mai ușor accesibile pentru oameni. La mai bine de 29 de ani de la momentul în care această monedă a ajuns pe piața din România, ea e vândută pe sume uriașe.

La vremea respectivă, această monedă nu valora mult, însă acum poate fi găsită pe site-urile online de licitație și nu numai.

În urmă cu câțiva ani, licitațiile pentru acest ban porneau de la 100-200 de lei. Între timp, colecționarii par să fie dornici să ofere sume foarte mari pentru a o obține. De aceea, persoanele care o dețin profită și o listează pentru mici averi pe internet.

”Sunt colecționar de monede vechi și am spre vânzare o monedă foarte importantă căreia îi va crește valoarea pe zi ce trece, moneda din 1994 cu chipul lui Mihai Viteazul. Detalii la nr de telefon.”, sună anunțul prin care un domn vinde banul cu suma de 18.000.

Citește și: Ai această monedă veche acasă? Cu cât se vinde, în prezent, pe internet și cum te poți îmbogăți de pe urma ei

Nu este singurul care cere o mică avere pentru moneda din 1994 cu chipul lui Mihai Viteazul. Alți colecționari, mai optimiști, cer 19.000 și chiar 75.000 de euro în schimbul piesei de colecție.

”Monedă rară pentru colecționari. Monedă originală de 100 LEI, ce prezintă pe domnitorul Țării Românești, Mihai Viteazul, a fost emisă în 1994. Se află în stare foarte bună, fără defecte și depuneri.”, sună anunțul vânzătorului din Arad, care crede că 19.000 este suma corectă.

Un alt utilizator al platformei OLX cere 75.000 de euro, cât un apartament cu două camere în Capitală.

”Monedă rară 100 de lei emisă în anul 1994. Este în stare bună puțin zgâriată, nu s-a folosit produse de curățare sau restaurare care să o strice. Prețul 75.000€ negociabil. Accept oferte și rog seriozitate, nu scrieți dacă nu sunteți interesanți să o cumpărați!”, scrie Nicușor din București.

Un alt vânzător a sărit direct la 100.000 de euro și punctează că acceptă inclusiv schimb cu imobil sau autoturism: ”Monedele sunt de 100 lei cu chipul lui Mihai Viteazul din anii 1992...1993....1994..1995 Accept schimb cu imobil ..cu auto plus diferența”.

Citește și: Moneda care te poate îmbogăți imediat, dacă o ai acasă. Cu cât a ajuns să o vândă un român pe Internet

Ai un astfel de termometru cu mercur acasă? Ce sancțiune aspră riști să primești pentru încălcarea legii... Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110 de persoane au murit. Ce declarații a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x