Antena Căutare

N-am scapat de zapada! Vezi AICI cand vin ninsorile si care sunt temperaturile urmatoarelor zile

Administratie Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de ninsoare, iar ultima dintre acestea intra in vigoare la noapte la ora doua si este valabila pana vineri la ora 16. Atentionarea este valabila pentru Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei si zonele montane.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile:

Joi (7 februarie)

In Bucuresti, vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar in primele ore vor fi conditii de ceata. Seara si noaptea innorarile se vor accentua si va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul noptii. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade Celsius. Presiunea atmosferica va fi usor variabila in cursul zilei, apoi tendinta va fi de crestere usoara in cursul noptii.

In tara, vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an, desi valorile termice vor marca o scadere in vest. Cerul se va innora treptat in toate regiunile. In cursul zilei vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie, in vest, sud-vest si centru si izolat in restul tarii, iar in Carpatii Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi mai ales ninsori. Noaptea, precipitatiile se vor semnala pe arii extinse in sudul, estul si centrul teritoriului. Vor fi mai ales ninsori la munte si in Transilvania, mixte in Oltenia, nordul Moldovei si vestul Munteniei si numai ploi in sud-est. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp indeosebi in Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, temporar in vest si in sud-est, iar noaptea, cu precadere in sudul si sud-estul tarii, unde va depasi la rafala viteze de 55 km/h, iar pe litoral si in zona montana inalta 70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, mai ridicate in Dobrogea spre 16 grade, iar cele minime intre -4 si 8 grade. Dimineata izolat va fi ceata in zonele joase din sud si est. Presiunea atmosferica va fi in crestere in regiunile vestice, in usoara scadere in cele estice, iar in celelalte regiuni modificarile nu vor fi insemnate.


Vineri (8 februarie)

In Bucuresti, vremea se va raci, astfel incat temperatura maxima va fi de 6-7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -2 grade. Cerul va fi mai mult noros si mai ales in prima parte a zilei temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

In tara, vremea se va raci, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime, se vor incadra intre -8 si 2 grade. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii in centru si est, local in sud si izolat in rest, iar noaptea in restrangere spre nord-est. Acestea vor fi sub forma de ploaie in Dobrogea, mixte in Muntenia si Moldova si predominant sub forma de ninsoare in rest. La munte va ninge si mai ales in zona inalta vantul va spulbera si va viscoli ninsoare. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 15 l/mp indeosebi in zona de munte. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare indeosebi in sud, sud-est si la munte. Presiunea atmosferica va fi in crestere.


Sambata (9 februarie)

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5-6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -2 grade. Mai ales noaptea vor fi conditii de ceata, posibil asociata cu burnita.

In tara, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si doar izolat se vor semnala ninsori slabe, indeosebi in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime, intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. In zonele joase din sudul, estul si centrul tarii, pe arii restranse se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita.

Sursa: Antena 3

UPDATE! Barbatul care a impuscat un tanar in cartierul Vitan a fost prins. Atacatorul a comis o fapta similara si in Mar... Lista medicamentelor compensate va fi modificata pana in luna martie 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x