Antena Căutare

Navodari: Baietel de doar 10 luni, batut de tata?

Are doar zece luni si se lupta sa traiasca. Un baietel din Navodari a ajuns la spital cu capul spart, dupa ce ar fi cazut din pat. Cel putin, asta spune tatal, care a trezit suspiciunile politistilor, dupa ce si-a schimbat declaratia. Anchetatorii au cerut un raport medico-legal amanuntit. Si daca ar fi cazut de la inaltimea patului, ranile copilului nu ar fi fost atat de grave.

Initial, tatal copilului ar fi spus ca baietelul a cazut singur din pat, in prezenta bunicului sau. Cand politistii au spus ca vor sa stea de vorba cu bunicul, atunci barbatul si-a schimbat declaratia, si a spus ca de fapt el era in camera cand s-a intamplat acest lucru.

Copilul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral grav, si intr-o stare generala considerata de medici drept "grava", fiind asistat respirator.

Politistii nu exclud nici o ipoteza, fiindca ranile copilului sunt grave, astfel incat iau in calcul si posibilitatea ca cel mic sa fi fost maltratat.

Mama copilului tocmai se intorsese de la munca din Italia. Indiferent de concluzii, tatal se va alege cu dosar, fie pentru neglijenta, fie pentru maltratare.

O comuna intreaga s-a imbracat in haine militare... Atentie, trafic restrictionat in Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x