Antena Căutare

Ne asteapta temperaturi de primavara: Prognoza meteo pe urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o estimare a valorilor termice si precipitatiilor pana pe 27 ianuarie. Se vor inregistra valori termice mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada. Temperaturile vor atinge chiar si 14 grade Celsius.

Ne asteapta temperaturi de primavara: Prognoza meteo pe urmatoarele zile
| Intact Images

Banat
Dupa data de 22 ianuarie temperaturile vor creste. Probabilitatea pentru precipitatii (predominant ploi in primele zile, apoi mai ales ninsori) se va mentine pana pe 27 ianuarie.

Crisana
In aceasta saptamama, mediile temperaturilor diurne vor redeveni pozitive, iar minimele nocturne vor mai creste, in medie, cu 2-3 grade.

Transilvania
Pana pe 27 ianuarie, se va inregistra o usoara tendinta de incalzire, care va determina cresterea valorilor termice cu 2-3 grade.

Maramures
In jurul datei de 21 ianuarie, maximele diurne vor atinge, in medie, -4 grade, iar minimele nocturne vor scadea spre -9 grade. Ulterior, va avea loc o crestere usoara si treptata a temperaturilor, spre 0 grade ziua si -7 spre -6 noaptea la sfarsitul intervalului de prognoza.

Moldova
Vremea se va incalzi semnificativ, dar va urma o racire treptata in zilele urmatoare, pe 22-23 ianuarie urmand ca temperaturile sa fie cu aproximativ 10 grade mai scazute. In ultima parte a perioadei de prognoza vremea se va incalzi usor, mediile termice devenind apropiate de valorile climatologic normale pentru ultima decada a lunii ianuarie.

Dobrogea
Valorile termice vor deveni cu 10-11 grade mai scazute, spre 1-2 grade ziua si -5 spre -4 grade noaptea, in jurul datei de 22 ianuarie. In ultima parte a intervalului de prognoza, temperaturile vor creste usor si treptat spre valori normale climatologic in aceasta perioada a anului.

Muntenia
Un proces de racire treptata va determina scaderea temperaturilor cu 10 grade pana pe data de 23 ianuarie, pentru ca in ultimele zile ale prognozei vremea sa se incalzeasca usor, devenind normala termic pentru ultima decada a lunii ianuarie.

Oltenia
Un nou proces de racire va determina scaderea valorilor termice cu aproximativ 7-8 grade, urmand ca pe 23 ianuarie mediile maximelor sa atinga pragul de inghet, 0 grade, iar minimele nocturne sa se situeze in jurul valorii de -6 grade. Spre sfarsitul perioadei de prognoza temperaturile vor creste usor de la o zi la alta, vremea redevenind normala termic pentru ultima decada a lunii ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitatii (ploaie la inceput, apoi si lapovita si ninsoare) se va mentine relativ ridicata dupa 15 ianuarie, dar mai ales in jurul datei de 18 – 19 ianuarie.

La munte
Pana pe 22-23 ianuarie vremea va fi rece, in ultimele zile ale prognozei, temperaturile crescand usor.

Foto: Intact Images

Trupurile neinsufletite ale romanilor morti in Alegeria vor fi repatriate, astazi... Bucuresti: Un elev a fost injunghiat la doi pasi de curtea scolii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x