Antena Căutare

Accident NEAMȚ: Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital în urma unei depășiri riscante

În urma unei depășiri riscante, patru persoane au ajuns la spital.

Un accident rutier cu 4 victime a avut joi aseară, în jurul orei 20:00, pe DN2, în afara localității Tețcani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Suceava, conducea un autoturism pe DN 2, în afara localității Tețcani, din direcția Roman-Suceava, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism care circula pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Iași, care circula din sensul opus.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a două femei, ambele de 30 de ani, din Iași, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani.

Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț și transportate la spitalul din Roman.

Potrivit SAJ Neamț, ambele femei au suferit traumatisme cranio-cerebrale și contuzii, iar cei doi șoferi au suferit contuzii.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Profesori din Neamț, condamnați la închisoare pentru note fictive. Cum s-a apărat o profesoară: ”Lucrările elevilor au fost distruse de șoareci!”

Citește și: Drumul ce duce nicăieri. O investiție de zeci de mii de euro a autorităților din Piatra Neamț. Ce glume fac localnicii și ce explicații au constructorii?

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Pentru Merit” în grad de C... Adolescentă dispărută dintr-un orfelinat din Alba. Asistentele au căutat-o cu disperare și imploră ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x