Antena Căutare

Noaptea trecuta, pe ninsoare, la Strehaia se asfalta drumul european E70

Sa-ti faci vara sanie si iarna car spune o vorba din popor. Numai in Strehaia aceasta zicala nu se aplica. Noaptea trecuta, cand toata tara se afla sub o avertizare cod galben de ninsoare, in orasul mehedintean se turna asfalt.

Drumul la care se lucreaza de zor trebuia sa fie gata inca din primavara. Si ca sa nu-i prinda primavara urmatoare turnand asfalt, muncitorii s-au pus pe treaba, tocmai acum, cand a inceput sa ninga.

Niciun muncitor nu parea ingrijorat ca, din cauza zapezii si a gerului, asfaltul pe care il toarna s-ar putea distruge pana la primavara. Pentru ca reporterul de la Observator a insistat sa discute cu un responsabil, muncitorii au inceput sa se enerveze.

Licitatia pentru asfaltarea drumului E70 a fost castigata de o firma spaniola.

EXCLUSIV! Pentru o spaga buna, angajatii service-urilor dau viza ITP unor masini pericol public... Codul Galben a albit drumurile in Romania! Zeci de soferi au ajuns in santuri, din cauza zapezii de pe asfalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x