Antena Căutare

Noi informatii socante, la doi ani de la tragedia din Maternitatea Giulesti. Mai multi martori cheie nu au fost audiati

La doi ani de la tragedia din Maternitatea Giulesti, apar noi informatii socante. Parintii bebelusilor care au ars de vii in salonul de Terapie Intensiva spun ca mai multi martori cheie nu au fost audiati. Cu toate acestea, astazi, procesul a fost la un pas sa se incheie.

Angajatii maternitatii spun un singur lucru: pana la tragedia din august 2010, notiunea de Prevenire si Stingere a Incendiilor nu a existat la maternitate. Nu a fost intocmit un plan de evacuare, iar angajatii nu au fost instruiti cum sa reactioneze in cazul unui incendiu.


In plus, vara, in perioada concediilor, de bebelusii din salonul de Terapie Intensiva se ocupa o singura asistenta. Asta inseamna ca pe parcursul unei zile se intampla ca micutii sa ramana nesupravegheati. Asa s-a intamplat si in ziua tragediei din august 2010.

Urmatorul termen al procesului va avea loc pe 2 aprilie. Atunci vom vedea daca judecatorul va accepta audierea tuturor martorilor oculari. Procurorii care s-au ocupat de dosarul de la Giulesti spun ca cinci persoane de la maternitate sunt vinovate de moartea a sase bebelusi.

Producatorii de mezeluri isi bat joc de populatie! Vezi ce contin de fapt preparatele din carne!... “Regele asfaltului” din Arges, Catalin Spataru, ramane in arest preventiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x