Antena Căutare

Nu ai găsit loc de parcare? Veste bună! A fost creată aplicația care o face în locul tău

Trafic infernal la orele de vârf şi locuri de parcare insuficiente. Este problema cu care se confruntă şoferii în toate oraşele mai mari din ţara noastră. Şi tocmai pentru a veni în sprijinilor lor, mai mulţi IT-işiti din Cluj-Napoca au creat o platformă modernă şi gratuită pentru locurile de parcare

Practic, cine deţine un loc de parcare şi nu-l foloseşte pentru un anumit interval de timp îl poate share-ui cu un alt şofer. Momentan, aplicaţia funcţionează doar în Cluj, însă pe viitor, iniţiatorii se gândesc să o lanseze şi în alte oraşe.

„Să zicem că dacă ne-am setat programul de la 8 la 5 şi eu ştiu că la 12 va trebui să ajung acasă pot să intru în aplicaţie debifez şi în momentul acela oricine este parcat primeşte o notificare, dacă nu vede notificarea poate fi sunat.”

Se pot înscrie în platformă toţi proprietarii sau titularii de locuri de parcare. Până în acest moment sunt 400 de locuri de parcare şi 4.000 de utilizatori. Alin Scorobete este unul dintre proprietarii care împarte parcarea cu alţi şoferi.

Momentan aplicația este disponibilă doar în Cluj Napoca, dar urmează să apară în lunile următoare şi pentru cel puţin alte două oraşe medii din ţară. Pe listă este Oradea, Braşov, Sibiu şi Bucureşti.

Coadă de camioane la ieşirea din ţară spre Ungaria, după mai multe zile cu restricţii de circulaţie în ţara vecină; toto... Cristi Danileț a anunțat că toți cei șapte violatori din Vaslui sunt liberi „grație recursului compensatoriu”. Primiseră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x