Antena Căutare

Numărul protestatarilor de la Cotroceni crește constant. Circulaţia în zonă este îngreunată

Aproximativ 400 de persoane protestează, luni după-amiază, pentru a doua zi la rând, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Pe măsură ce numărul manifestaţilor a crescut, jandarmii au lărgit perimetrul în care le permit să protesteze.

Aproximativ 400 de persoane protestează, pentru a doua zi la rând, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Pe măsură ce numărul manifestaţilor a crescut, jandarmii au lărgit perimetrul în care le permit să protesteze.

Grupul manifestanţilor s-a extins şi în stradă astfel încât circulaţia în zona Palatului Cotroceni se desfăşoară cu dificultate. Protestatarii huiduie şi scandează mesaje de susţinere a Guvernului Grindeanu, cerând demisia şefului statului.

Şi duminică, aproximativ 2.500 de persoane au protestat la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-au numit "trădător de ţară”.

Manifestaţia s-a încheiat după aproximativ şapte ore, timp în care circulaţia rutieră a fost blocată în faţa Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu şi Eroii Sanitari.

Protestul din faţa Palatului Cotroceni a avut loc simultan cu manifestaţia din Piaţa Victoriei, unde şase zile la rând s-au strâns peste 100.000 de oameni, duminică numărul participanţilor depăşind 280.000.

Sursa foto: news.ro

-12 grade anunță ANM. Iarna se întoarce cu ninsori şi frig! Fenomenul de "ploaie îngheţată" va afecta mai mult... ”Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă!” Explicațiile unui senator, după ce fiica lui a declarat că îi este ”scârbă” de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x