Antena Căutare

Numărul protestatarilor de la Cotroceni crește constant. Circulaţia în zonă este îngreunată

Aproximativ 400 de persoane protestează, luni după-amiază, pentru a doua zi la rând, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Pe măsură ce numărul manifestaţilor a crescut, jandarmii au lărgit perimetrul în care le permit să protesteze.

Aproximativ 400 de persoane protestează, pentru a doua zi la rând, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Pe măsură ce numărul manifestaţilor a crescut, jandarmii au lărgit perimetrul în care le permit să protesteze.

Grupul manifestanţilor s-a extins şi în stradă astfel încât circulaţia în zona Palatului Cotroceni se desfăşoară cu dificultate. Protestatarii huiduie şi scandează mesaje de susţinere a Guvernului Grindeanu, cerând demisia şefului statului.

Şi duminică, aproximativ 2.500 de persoane au protestat la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-au numit "trădător de ţară”.

Manifestaţia s-a încheiat după aproximativ şapte ore, timp în care circulaţia rutieră a fost blocată în faţa Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu şi Eroii Sanitari.

Protestul din faţa Palatului Cotroceni a avut loc simultan cu manifestaţia din Piaţa Victoriei, unde şase zile la rând s-au strâns peste 100.000 de oameni, duminică numărul participanţilor depăşind 280.000.

Sursa foto: news.ro

-12 grade anunță ANM. Iarna se întoarce cu ninsori şi frig! Fenomenul de "ploaie îngheţată" va afecta mai mult... ”Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă!” Explicațiile unui senator, după ce fiica lui a declarat că îi este ”scârbă” de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x