Antena Căutare

O asistentă din Bihor a fost filmată în timp ce fuma într-o ambulanță. „Nu avea voie să fumeze în autospecială”

O asistentă din cadrul Serviciului de Ambulanță Bihor a fost filmată în timp ce fuma în autospecială, în timpul unei intervenții. Normele de lucru ale instituției interzic fumatul la o distanță mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanțe.

O asistentă din Bihor a fost filmată în timp ce fuma într-o ambulanță. „Nu avea voie să fumeze în autospecială”
O asistentă a fost filmată în timp ce fuma în ambulanță

Directorul Serviciul de Ambulanță Județean Bihor, Liciniu Venter, a declarat faptul că asistenta se află în acest moment în concediu medical, urmând să fie cercetată disciplinar după întoarcerea din concendiu.

”Așteptăm să revină pentru a începe cercetarea. Trebuie să aflăm, în primul rând, de când datează filmulețul pentru că m-am consultat cu jurista noastră și mi-a spus că dacă fapta e mai veche de 6 luni nu o putem cerceta disciplinar pe asistenta respectivă. Se pare că filmarea a fost făcută de ambulanțierul care este în echipă cu asistenta, vom discuta și cu dânsul. În mod normal, asistenta nu avea voie să fumeze în autospecială”, a declarat directorul SAJ Bihor, Liciniu Venter.

Asistena a fost filmată chiar de către ambulanțier, iar conform directorului Serviciului de Ambulanță Județean Bihor între cei doi există un conflict. Mai mult, femeia a cerut înlocuirea colegului său.

„Filmulețul a fost văzut și de asistentul șef al SAJ Bihor care i-a atras atenția asistentei să nu mai fumeze în ambulanță iar aceasta s-a conformat. Vom vedea ce decizie vom lua în cazul celor doi”, a spus directorul SAJ Bihor.

Revoltător! Un certificat de handicap în schimbul unei sume de bani, câtorva porci, ouă sau unei bucate de brânză... Vaccinul antigripal a devenit un lux! Poate fi achiziționat doar cu ajutorul pilelor sau cunoștințelor. „Am ajuns ca în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x