Antena Căutare

„Această categorie de români cu coronavirus poate rămâne cu sechele!”. Un medic din București, avertisment înfiorător!

O categorie de români infectată cu noul coronavirus ar putea rămâne cu sechele după vindecarea de COVID-19, după cum a avertizat un medic de la Institutul „Matei Balș” din București. 

„Această categorie de români cu coronavirus poate rămâne cu sechele!”. Un medic din București, avertisment înfiorător! | Hepta

„Cei care au forme severe, adică un procent mic dintre cei infectați, pot într-adevăr să rămână cu sechele pulmonare, să rămână cu niște complicații care nu sunt neapărat cronice, sunt complicații cu care pleacă din spital și e posibil să aibă o evoluție mai lungă.

E greu de zis dacă ele vor rămâne la nivel cronic. Trebuie spus că asta se întâmplă rar, doar pentru cei care au forme severe”, a declarat medicul Adrian Marinescu, potrivit antena3.ro.

Potrivit medicului, pacienții COVID-19 cu forme ușoare și medii se vor vindeca fără să aibă nicio complicație ulterioară.

Citește și: OMS, avertisment de maximă importanță, despre cel mai rapid test pentru coronavirus, pe care îl poți face acasă! „Îți poți ține respirația, peste 10 secunde, fără să se întâmple asta?” - VIDEO

Articolul continuă după reclamă

Un nou simptom al coronavirusului a fost semnalat de câțiva pacienți cu COVID-19, pe internet. Mai multe detalii, aici.

Aflați bilanțul actualizat al numărului de cazuri de coronavirus în România, dar și al numărului de decese din cauza COVID-19, aici.

Se relaxează măsurile de protecție împotriva coronavirusului înainte de Paște? Premierul Ludovic Orban, declarații în ex... Cât costă medicamentele ce ar putea trata COVID-19? Cel mai ieftin, sub cinci lei „Avem nevoie de acces la antivirale ef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x