Antena Căutare

O explozie puternică a zguduit un bloc din Galaţi! O persoană a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp

Momente de groază pentru locatarii unui bloc din Galați.

O explozie puternică a zguduit un bloc din Galaţi! O persoană a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp Galerie
O explozie puternică a zguduit un bloc din Galaţi!

Cinci familii din Galaţi au trecut prim momente de groază după ce o puternică deflagraţie s-a produs în blocul în care locuiau. Oamenii s-au trezit cu uşile apartamentelor smulse din balamale şi cu tavanele de rigips prăbuşite peste ei. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi şi trei. Omul deşi avea centrală termică prefera să se încălzească de la aragaz.

Uşa a fost aruncată şi scoasă din balamale. A fost dată peste cap şi s-a îndoit, în momentul exploziei.

O explozie care s-a produs la etajul patru, în apartamentul unui bărbat de 50 de ani. Nu a simţit că, peste noapte, gazele acumulate de la cuptor i-au transformat locuinţa într-o bombă cu ceas.

Locatarul se incalzea cu un aparat de gatit. am descoperit ca in aragaz, in cuptor, avea doua caramizi pentru a acumula caldura, desi avea centrala termica, avea detectorul de gaz scos din priza.

Proprietarul apartamentului a ajuns la spital cu arsuri pe 20 la sută din corp.

Tot blocul a fost evacuat după explozie. Pe lângă medici şi pompieri, la locul deflagraţiei au venit şi experţii inspectoratului de stat în construcţii, care verifică acum dacă structura de rezistenţă a fost sau nu afectată.

Accident grav în România azi! Doi morți și patru răniți în Focșani! Cum s-a produs accidentul FOTO... Primele zile de iarnă adevărată și poleiul au făcut ravagii pe șosele! Când scăpăm de valul de aer siberian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x