Antena Căutare

O femeie a descoperit o formă ciudată printre gunoaie. Când s-a apropiat a avut o mare surpriză. Ce se afla acolo

Într-o zonă acoperită de deșeuri, o femeie a observat ceva ce i-a atras imediat atenția. Printre saltelele vechi și maldărele de gunoaie, două siluete s-au mișcat. S-a apropiat și, cu inima plină de compasiune, a realizat că erau doi câini vagabonzi în nevoie disperată de ajutor.

O femeie a descoperit o formă ciudată printre gunoaie. Când s-a apropiat a avut o mare surpriză. Ce se afla acolo
O femeie a descoperit o formă ciudată printre gunoaie. Când s-a apropiat a avut o mare surpriză. Ce se afla acolo | TikTok

Femeia nu a pierdut timpul și a raportat imediat situația la un adăpost local pentru animale, care a răspuns imediat la apelul ei. Când salvatorii au ajuns, au instalat capcane pentru a prinde câinii speriați. Primle animăluțe salvate au fost o mamă și un pui femelă, despre care inițial s-a crezut că ar fi fost puii născuți anterior.

Ce se afla între gunoaie. Marea surpriză pe care o femeie a avut-o când s-a apropiat

Cu toate acestea, s-a dovedit curând că acești câini au făcut parte dintr-o familie întreagă, incluzând mamă, tată, alți câini. Salvatorii au folosit mai multe capcane pentru a-i prinde pe toți membrii familiei. În cele din urmă, toți câinii au fost aduși în siguranță la adăpost, unde au primit o masă bună și un loc cald și sigur în care să doarmă, potrivit msn.com.

Citește și: Ce se întâmplă cu câinii de la Cernobîl în prezent. Ce au arătat testele de sânge și ce este diferit la ei

Personalul adăpostului a descoperit repede că Naomi, mama câine în vârstă de doi ani, a fost foarte dulce și încrezătoare, în timp ce puii ei au fost inițial timizi, dar au început să se acomodeze cu personalul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thomas, tatăl, a avut nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda și a fost foarte timid când nu a fost cu restul familiei sale canine. Între timp, femela cea mai în vârstă, de circa 10 ani, s-a adaptat cel mai bine la schimbări și a iubit să fie în jurul personalului și să facă plimbări lungi.

Citește și: Un om al străzii a fost filmat pe furiș când îi face câinelui său o mică surpriză, de ziua lui. Ceea ce a urmat a fost neașteptat

În timp ce restul familiei a fost trimis la adăposturi speciale, în așteptarea unor case permanente, cei mai tineri pui, Shannon și Christel, vor rămâne la adăpost alături de ați patrupezi, pentru moment.

Cu toții au început acum un nou capitol în viețile lor, și sperăm ca fiecare să găsească un cămin iubitor și permanent. Povestea lor nu este doar o mărturie a compasiunii umane, ci și un semnal de alarmă asupra importanței de a ne îngriji de animalele fără stăpân din comunitățile noastre.

Rezultate Loto 17 septembrie 2023. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc P... Cuplul atipic care întrece barierele sociale. El a cerut-o de soție, deși ea este arătată cu degetul fiindcă are 114 kil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x