Antena Căutare

O femeie a murit de frig în propria casă după ce nu și-a mai permis să plătească factura la încălzire

O femeie în vârstă de 38 de ani a murit de hipotermie în propria casă după ce nu și-a mai permis să plătească factura la încălzire. 

O femeie în vârstă de 38 de ani a murit de hipotermie în propria casă după ce nu și-a mai permis să plătească factura la încălzire.

Elaine Morrall se confrunta cu probleme pshihice și tulburări de alimentație și nu a mai primit ajutorul social de la statul britanic cu care se întreținea pe ea și pe cei patru copii. Femeia nu s-a putut prezenta la timp la o întâlnire solicitată de serviciile sociale, susține mama acesteia.

Elaine pornea căldura numai în prezența copiilor pentru a face economie. În ziua de 2 noiembrie, a fost găsită fără suflare în casă, înfășurată în pături. În casă era aproape aceeași temperatură ca cea de afară.

Mama îndurerată a femeii susține că serviciile sociale britanice "omoară persoanele vulnerabile" și vrea să fie anchetat cazul fiicei sale, relateaza Mirror.

Foto: Hepta, Liverpool Echo

Aveţi programat vreun zbor cu escală? Trei zboruri TAROM vor avea întârzieri de până la o oră și 45 minute... O măicuță de 79 de ani, bătută crunt de către un fost polițist. Slujitoarea Domnului a fost agresată după ce a făcut o f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x