Antena Căutare

Norocul unei femei din Bacău care a uitat pe o bancă în parc 9.500 de euro și bijuterii de valoare cu care urma să câștige custodia copiilor: "Pe moment, nu am mai știut să vorbesc, m-am blocat…"

Îngijorată că s-ar putea să piardă custodia copiilor pe care îi iubește extrem de mult, o femeie din Bacău a uitat, pe o bancă, în parc, geanta în care se aflau 9.500 de euro și alte bijuterii împrumutate de care urma să se folsoească pentru a le achita onorariile avocaților care o reprezintă în procesul de divorț.

Norocul unei femei din Bacău care a uitat pe o bancă în parc 9.500 de euro și bijuterii de valoare cu care urma să câștige custodia copiilor: "Pe moment, nu am mai știut să vorbesc, m-am blocat…"
Norocul unei femei din Bacău care a uitat pe o bancă în parc 9.500 de euro

Spaima a fost mare când a văzut că banii ăi lipsesc și s-ar putea alege tot praful de viața ei. Însă norocul i-a surâs! Geanta uitată pe bancă a fost observată de câțiva trecători cu suflet mare, care au alertat polițiștii locali.

Poliția a intervenit imediat și a descoperit în geantă buletinul femeii cu ajutprul căruia au reușit să dea de urma ei și să-i returneze bunurile în stare perfectă.

„Eram pe o bancă, am stat de vorbă despre proces pentru că mâine am proces pentru custodia copiilor. Mă gândeam cum să îmi iau copiii. Soțul e vinovat și nu am dovezi decât copiii.

Din august și până acum nu i-am luat o zi. Banii i-am împrumutat cu speranța lui Dumnezeu să îmi câștig copiii și să-i aduc acasă. Mi-am dat sema că nu mai am bani când am ajuns la poștă. Atunci am zis unde-s banii? Pe moment, nu am mai știut să vorbesc, m-am blocat… Acum, că mi-am recuperat bani, sunt fericită”, a declarat băcăuanca norocoasă.

Părăsiți de părinți, crescuți de străbunici. Bătrânii fac tot ce le stă în putinţă pentru ca cei mici să nu ajungă la or... Se schimbă legea! Ce sancțiuni riscă pedofilii și persoanele care întrețin relații intime cu minori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x