Antena Căutare

Accident teribil! O femeie în vârstă de 47 de ani a fost lovită mortal de un tren

O femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat a fost lovită mortal, vineri, de o garnitură de tren Regio, care circula pe ruta Ghimeş- Buzău.

Accident teribil! O femeie în vârstă de 47 de ani a fost lovită mortal de un tren
O femeie în vârstă de 47 de ani a fost lovită mortal de un tren


Potrivit agentului şef adjunct, Amalia Călugăru de la Biroul de presă al IPJ Buzău, din declaraţiile mecanicului de tren rezultă că acesta a văzut femeia, dar nu a mai avut timp să evite accidentul.

"La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, din primele verificări stabilindu-se că victima era o râmniceancă în vârstă de 47 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei", a declarat pentru AGERPRES Amalia Călugăru.

Vești bune pentru călătorii CFR! Biletele vor fi mult mai ieftine în weekend! Cât va costa o călătorie... Emoționant! Și-a pierdut vederea la vârsta de trei ani, iar după alți 47 și-a văzut pentru prima dată familia! Povestea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x