Antena Căutare

O fetita a fost rapita chiar de catre mama ei

O fetita din Oravita a fost rapita ca-n filme in urma cu sase zile. Micuta se afla in parc alaturi de bunica ei in momentul in care o persoana a coborat dintr-o masina si a insfacat-o. In urma unor cercetari, politistii au constatat ca fetita a fost rapita chiar de catre mama sa, ajutata de trei prieteni.

Tatal fetitei in varsta de trei ani este foarte ingrijorat de starea copilului sau care a fost rapit dupa un plan inspirat din filmele de actiune. Micuta se afla in parc impreuna cu bunica ei si, intr-un moment de neatentie al acesteia, o femeie a venit si a invelit-o pe fetita intr-o haina si a dus-o intr-o masina. Atat copilul, cat si mama sa, cea care l-a rapit, s-au lovit de caroseria masinii in momentul in care au sarit in autovehiculul care a demarat in tromba.

Oamenii legii au luat legatura cu mama fetei, care a recunoscut ca si-a rapit copilul. Potrivit tatalui, micutei, aceasta a mai fost luata cu forta si in trecut. Fosta lui concubina l-a avertizat ca nu i-o va lasa in grija definitiv decat daca ii cumpara un autoturism BMW.

Incendiul de pe pe Soseaua Virtutii din Capitala, declansat de un aparat de aer conditionat... Grindina a facut ravagii in mai multe localitati din Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x