Antena Căutare

O fetiță de șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, din cauza gripei: ”Nu-mi vine să cred că nu mai e. Trebuia să mergem la film!”

O fetiță în vârstă de doar șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

O fetiță de șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, din cauza gripei: ”Nu-mi vine să cred că nu mai e. Trebuia să mergem la film!”
O fetiță de șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, din cauza gripei: ”Nu-mi vine să cred că nu mai e. Trebuia să mergem la film!”

Isabella Lagronova se pregătea de Crăciun și tocmai avusese serbarea la școală, însă la sfârșitul săptămânii trecute, ea a început să se simtă rău.

Fetița, care este originară din Gateshead, Anglia, a fost găsită inconșientă în casă chiar de bunicul ei, Lubomir, în vârstă de 55 de ani. A încercat să o resusciteze și a chemat rapid Ambulanța.

O fetiță de șase ani a murit la școală, după ce a fost lăsată nesupravegheată. Copila era nevăzătoare și a căzut pe scări

Din păcate, însă, fetița care prezenta simptome asociate gripei a murit trei zile mai târziu, în brațele mamei ei.

Se pare că fetița suferea de virus gripal Influenza B, în urma căruia inima ei a încetat să funcționeze. De asemenea, femeia s-a confruntat cu mult lichid în plămâni și în creier, motiv pentru care a murit.

”Isabella era o fetiță foarte drăguță, veselă și deșteaptă. Adora să coloreze, era creativă. Adora și câinii și fluturii. Trebuia să mergem să vedem Frozen înainte de a se stinge din viață. Suntem copleșiți. Nu ne vine să credem că nu mai e.”, a povestit mama ei, potrivit Daily Mail.

Cumplit! O fetiţă de zece ani a murit după ce a fost strivită de un dulap, la un centru de plasament din Capitală. Totul a ieșit la iveală după 2 luni!

A murit în brațele mele. M-am pus lângă ea, în pat, iar medicii i-au stins aparatele. O țineam în mână. După ce a murit, i-am rugat pe medici să-i scoată tuburile și am spălat-o, i-am pieptănat părul și i-am pus pijamalele.”, a mai mărturisit femeia.

Fetița urmează să fie înmormântată în Cehia, întrucât este țara natală a mamei. Alese, însă, să se mute în Anglia în urmă cu 15 ani.

Primele imagini cu momentul în care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o cârjă în cap, în Piața Universității: ”Nu î... Solstițiul de iarnă 2019. Duminică, 22 decembrie, cea mai scurtă zi din an. Ce nu trebuie să faci ca să nu atragi ghinio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x