Antena Căutare

Moarte dramatică a unei fetițe de 8 ani din Vaslui! Fetița era crescută de bunici, iar în ultimele zile fetița dădea semne de slăbiciune

Caz dramatic petrecut ieri seara în Comuna Dimitrie Cantemir din Vaslui. O fetiță îngeraș de numai 8 anișori, s-a prăpădit sub privirile îngrozite ale bunicilor săi.

Moarte fulgerătoare a unei fetițe superbe de 8 ani! Copila rămăsese fără mamă și era crescută de bunici. Înainte să moară, Denisa i-a cerut bunicii puțin suc și niște dulciuri. Ce s-a întâmplat

Caz dramatic petrecut ieri seara în Comuna Dimitrie Cantemir din Vaslui. O fetiță superbă de numai 8 anișori, s-a prăpădit sub privirile îngrozite ale bunicilor săi.

Fetița a avut o poveste cutremurătoare de viață

Fetița a fost crescută de bunici cu toată dragostea posibilă, după ce mama ei a murit la câteva luni după naștere, din cauza unei boli crunte. Tatăl nu a vrut să o recunoască la naștere, iar ulterior nu a dat niciun semn că ar fi interesat de ea.

În ultimele zile, bunica sa a fost internată la spital, iar fetița a rămas cu bunicul acasă. În aceste zile, Denisa, a dat semne că nu se simte bine, iar când bunica s-a întors din spital, copila se simțea din ce în ce mai rău și era slăbită.
Ieri fetița și-a exprimat pofta că ar vrea să bea puțin suc și să mânânce niște dulciuri, iar bunica s-a dus imediat să îi cumpere de la magazin. După ce a mâncat, fetița se simțea și mai rău și spre seară a început să vomite un lichid verziu.

Familia a chemat de urgență Serviciul de Ambulanță, dar din păcate, nimic nu s-a mai putut face pentru ca Denisa să fie salvată.

Fetița era în clasa a III-a și apropiații povestesc că era un copil foarte cuminte și bun.
În prezent, nu se cunoaște motivul pentru care fetița a murit, iar acest lucru se va afla doar în urma necropsiei la care va fi supusă. Bunicii sunt distruși de pierderea uriașă și încă nu își pot reveni.

Mama a sunat la Salvare și a apucat să spună doar "Veniţi, ne înecăm!". Familie întreagă, moartă în mașina îng... A fost prins în flagrant, dar se consideră victimă! Un hoț a dat în judecată polițistul care l-a imobilizat: ”M-a legat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x