Antena Căutare

O nouă înșelătorie a apărut în România! Autoritățile sunt în alertă

Autoritățile din România sunt în stare de alertă după ce o nouă înșelătorie a apărut în țara noastră și tot mai multe victime reclamă incidente similare. 

Autoritățile din România sunt în stare de alertă după ce o nouă înșelătorie a apărut în țara noastră și tot mai multe victime reclamă incidente similare.

ÎNȘELĂTORIE NOUĂ ÎN ROMÂNIA. Mai multe persoane se prezintă la magazinele din judeţul Satu Mare şi solicită preparate din carne şi lapte pentru examene de laborator, pretinzând că ar fi inspectori ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), a anunţat instituţia vizată, luni, printr-un comunicat de presă.

"În ultimele zile, am fost semnalaţi că în unităţile de comercializare a produselor alimentare de origine animală şi non animală din judeţul nostru, au apărut diferite persoane, care se pretind a fi inspectori ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu - Mare şi care încearcă să efectueze controale în unităţile sus amintite şi să recolteze diferite cantităţi de produse alimentare, în special carne, preparate din carne, lactate pentru examene de laborator", precizează DSVSA Satu Mare.

O nouă înșelătorie a apărut în România! Autoritățile sunt în alertă

ÎNȘELĂTORIE NOUĂ ÎN ROMÂNIA. Instituţia arată că inspectorii instituţiei au atât legitimaţii de serviciu, cât şi ordine de deplasare semnate şi ştampilate, arată Agerpres.ro.

"Precizăm în acest sens că inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare, care participă la acţiuni de control în unităţi, indiferent de profilul de activitate, se legitimează, cu Legitimaţie de Serviciu, cu sigla A.N.S.V.S.A., numerotată şi vizată la zi, cu ştampila unităţii şi au asupra lor ordinul de deplasare (delegaţie), semnat şi ştampilat, de Directorul Executiv al D.S.V.S.A.", a mai arătat instituţia.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Elevii ar putea avea o zi de vacanță, pe 5 octombrie... Accident grav pe Autostrada București-Pitești! Traficul a fost oprit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x