Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! O persoană a murit și alte două au fost rănite într-un accident cumplit, în județul Brașov

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Braşov.

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Braşov.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, accidentul rutier a avut loc pe DN 13, între localităţile Rotbav şi Măieruş, unde o maşină s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite uşor. La faţa locului intervin două echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj de descarcerare.

Cei peste 30 de turiști din baloanele cu aer cald care au aterizat în locuri greu accesibile din Munţii Gurghiu, au fost... Incendiu violent, în Timișoara! Focul a pornit de la o casă veche și a fost la un pas să cuprindă și casele vecine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x