Antena Căutare

O profesoara din Bucuresti a fost prinsa beata la volan

O profesoara a primit in aceasta dimineata o lectie pe care o va tine minte toata viata. Tanara, care preda la un liceu bilingv din Capitala, a fost prinsa beata la volan si a facut circ in strada. Politistii au oprit-o in trafic pentru ca femeia conducea in zig-zag pe sosea.

Stare avansata de ebrietate inseamna sa fii foarte beat. O definitie corecta, pe care profesoara a intarit-o si cu argumente practice: a condus in zig-zag, s-a certat cu politistii si a facut circ in strada.

Alcoolemia ei depasea 0.40. A demonstrat-o testul de la Institutul de Medicina Legala, unde profesoara a fost dusa mai mult cu forta.

Profesoara a consumat alcool cat pentru un dosar penal. Femeia in varsta de 28 de ani, profesoara de geografie la un liceul bilingv Ita Wegman din Capitala, a ramas si fara permis. S-a ales, in schimb, cu cateva momente de celebritate.

VIDEO! In lupta cu viata: Stefan, baiatul nevazator, surd si olimpic a primit o noua sansa!... Pelerinaj cu multe infractiuni, pe Dealul Patriarhiei din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x