Antena Căutare

O româncă care frecventa clubul, pe pagina oficială BAMBOO: „Asigurați-vă mai întâi ca aveți toate autorizațiile! Câți oameni vreți sa mai moară pentru lăcomia voastră?”

Pe pagina Clubului Bamboo, mai mulți români și-au exprimat solidaritatea față de victimele incendiului. Nu puțini au fost cei care au corelat incendiul produs sâmbătă dimineața cu cel din Colectiv. O româncă care frecventa clubul a fost revoltată de faptul că Bamboo n-ar avea toate autorizațiile de funcționare.

Pe pagina Clubului Bamboo, mai mulți români și-au exprimat solidaritatea față de victimele incendiului. Nu puțini au fost cei care au corelat incendiul produs sâmbătă dimineața cu cel din Colectiv. O româncă care frecventa clubul a fost revoltată de faptul că Bamboo n-ar avea toate autorizațiile de funcționare.

„Asigurați-vă mai întâi ca aveți toate autorizațiile și actele în regula pentru a avea o astfel de activitate. Câți oameni vreți sa mai moara pentru lăcomia voastră?”, a scris o româncă care frecventa clubul.

Un incendiu puternic s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la Clubul Bamboo din Capitală, peste 30 de persoane fiind transportate la spital. În urma incendiului, care nu a fost stins, clubul s-a prăbuşit. Secretarul de stat Raed Arafat spune că nu se poate preciza la acest moment dacă nu sunt persoane care să fi rămas prinse în incinta clubului.

Două vedete au scăpat din incendiul de la BAMBOO: "Am fost la mila lui Dumnezeu"... INCENDIU BAMBOO. Care este stare victimelor, în acest moment: "În timpul incendiului, au sărit pe geam"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x