Antena Căutare

O tânără a pierdut sarcina după ce a așteptat 12 ore la Urgențe: ”Medicii se ocupau de drogați și de bețivi!”

O tânără în vârstă de 18 ani, din Marea Britanie, a pierdut sarcina după ce a așteptat mai bine de zece ore la Urgențe. 

O tânără a pierdut sarcina după ce a așteptat 12 ore la Urgențe: ”Medicii se ocupau de drogați și de bețivi!”
| Daily Mail

O tânără în vârstă de 18 ani, din Marea Britanie, a pierdut sarcina după ce a așteptat mai bine de zece ore la Urgențe.

Amy Rennie, o tânără în vârstă de 18 ani, era însărcinată în 10 săptămâni și a ajuns la Urgențe după ce s-a simțit rău și s-a confruntat cu sângerări. Deși a mers la spital imediat, ea a fost nevoită să aștepte 12 ore, timp în care medicii se ocupau de ”drogați și de bețivi.

Citește și: Femeie însărcinată, vândută pentru 10.000 de lire sterline

Când i-a venit, însă, rândul să beneficieze de consultații, medicii au stabilit că bebelușul a murit.

Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu în acea zi. Personalul se ocupa de oameni care consumaseră alcool și droguri și a fost oribil. Știu că nu sunt singura care a trecut prin asta. În acea seară erau mulți oameni care au fost nevoiți să aștepte ore întregi pentru a fi consultați”, a povestit tănâra.

Citește și: Accident DRAMATIC în România! O femeie ÎNSĂRCINATĂ în luna a opta a murit, o alta este în stare gravă. Doi COPII au fost răniţi!

”Am întrebat la recepție dacă eu trebuie să aștept atât, dat fiind că aveam probleme cu sarcina și mi s-a spus că mai erau doar două persoane în fața mea și că după aceea pot fi consultată”, a mai spus ea.

Tânăra, care mai are acasă un copil de un an, a pierdut sarcina, deși asistentele i-au spus că e totul în regulă.

Acum, însă, conducerea spitalului a declarat că regretă incidentul teribil: ”Ne pare enorm de rău să auzim de pierderea pacientei noastre și că timpul pe care l-a petrecut așteptând, a cauzat o astfel de situație”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului.

Maşina cu care a fost răpită fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii găsită moartă la două zile de la dispariţie, verificată de ... Românul bătut și chinuit într-o gară din Italia a decedat. Unul dintre agresori este român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x