Antena Căutare

O toamnă cu vânt, vijelii și ploi! Cod galben de vânt și ploi în 16 județe, până la miezul nopții

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți seara, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ploi și vânt, valabile până la miezul nopții, în 16 județe din Muntenia, Banat și Dobrogea.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți seara, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ploi și vânt, valabile până la miezul nopții, în 16 județe din Muntenia, Banat și Dobrogea.

Potrivit meteorologilor, până la ora 0:30, în județele Olt și Dolj se vor semnala intensificări ale vântului care temporar vor atinge la rafală 55 — 70 km/h și ploi în general moderate cantitativ, iar până la ora 0:00 vor fi fenomene similare în județele Constanța și Tulcea.

Vânt puternic cu viteze la rafală de 55 — 75 km/h și ploi slabe cantitativ se vor înregistra, până la ora 23:00, și în județele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova, Giurgiu și Călărași.

De asemenea, până la ora 21:00, se află sub Cod galben de vânt și ploaie în zona joasă a județelor Bihor, Timiș, Arad și în cea de munte a județului Caraș-Severin. În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 55 — 60 km/h, iar la munte peste 75 — 80 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, notează ANM.

UPDATE! Un copac a căzut peste o aripă a spitalului Obregia; până la această oră au fost doborâţi de vânt 65 de copaci ş... GRAV ACCIDENT în nordul Bucureștiului: Salvatorii anunță mai multe victime! Cel puțin șase mașini sunt implicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x