Antena Căutare

Octogenara din Ploiesti, aruncata in strada. Femeia nu a putut plati o penalizare de 400 de lei la intretinere

Legea nu are mila de nimeni si de nimic. Nici macar de o batrana de 82 de ani, paralizata. Femeia, impreuna cu fiica sa, doi nepoti si o stranepoata vor ajunge in strada. Asta au decis autoritatile din Ploiesti, dupa ce batrana nu si-a platit o penalizare la intretinere de 400 de lei.

Strigatele de disperare ale femeii rasuna pe holurile caminului social. Peste patru zile va trebui sa-si intinda mama paralizata, pe asfalt, la un colt de strada. Nu are unde sa se duca. Toti banii pe care fiica ei de 18 de ani i-a castigat din croitorie i-a dat pe intretinere. N-au fost de ajuns.

Femeia spune ca a platit de fiecare data intretinerea. Anul trecut, din cauza ca a intarziat cu plata pe o luna, a primit penalizari. A achitat o parte din ele administratorului. Acesta ar fi fugit insa cu banii. A urmat un proces impotriva ei si decizia de evacuare.

Luna trecuta, femeia a primit ordinul de evacuare prin posta. A simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Stau cinci oameni intr-o camaruta si nu au unde sa se duca. Iar batrana care i-a ajutat pe toti pana cand s-a imbolnavit nu mai poate face nimic acum.

Asa ca vineri, batrana paralizata, fiica ei, doi nepoti si un copil de 5 ani vor ajunge in strada.

Mai multe sate din Mehedinti, acoperite de un urias nor de cenusa toxica... Indemnizatia pentru mame revine la 85% din venitul net! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x