Antena Căutare

Operatia de apendicita poate fi fatala din cauza nepriceperii medicilor

Un pacient operat de apendicita la spitalul de urgenta Ploiesti a intrat in coma. Medicii i-au scos apendicele chiar daca nu acesta era cauza suferintelor lui, iar barbatul a ajuns acum o leguma. A intrat in coma din cauza nenumaratelor greseli facute de medicii si asistentele care s-au ocupat de el.

La inceputul lunii august, barbatul a ajuns la spital cu dureri de stomac si stari de voma. Medicii l-au trimis acasa de doua ori si i-au dat un simplu tratament medicamentos. Cand s-a intors a treia oara la spital, medicii au crezut ca are apendicita si l-au operat.

In timpul interventiei chirurgicale, doctorii au constatat ca barbatul nu suferea de apedicita, dar i-au scos oricum apendicele. Dupa operatie, barbatul a inceput sa se simta tot mai rau, iar dupa o saptamana in care a primit numai calmante, a intrat in coma. Medicii l-au transferat la Spitalul Matei Bals din Capitala pentru ca a facut septicemie.

Familia bolnavului a facut deja plangere la politie si se efectueaza cercetari pentru a se stabili vina medicilor.

Cea mai mare parcare publica din tara a fost inaugurata in Bucuresti, la Arena Nationala... Accident naval in Tulcea: Doi oameni au fost raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x