Antena Căutare

Oprescu: Sper ca parcarea de la Universitate sa fie gata in mai

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat joi ca parcarea subterana de la Universitate si amplasarea pietei de deasupra ar trebuie sa fie terminate in mai 2012.

Parcarea va avea 424 de locuri, iar pretul mediu pe ora ar urma sa fie in jur de 0,38 euro, a a mai spus acesta, conform Mediafax.

"Aici, pretul este modic pentru o ora", a sustinut edilul general.
Sorin Oprescu:

Strazile din Centrul istoric vor fi gata de Mos Nicolae

Si strazile din Centrul istoric vor fi gata in curand, anunta primarul general al Capitalei. Mai exact, lucrarile de reabilitare a strazilor din Centrul istoric al Capitalei vor fi finalizate pana pe 6 decembrie.

"Strazile din Centrul istoric vor fi gata cat de curand, cu ocazia aprinderii luminitelor orasului de Mos Nicolae", a spus Oprescu. Dupa aceea, a continuat primarul general, "ne apucam de case, pentru ca refacerea Centrului istoric are mai multe dimensiuni", a spus acesta.

Reabilitarea strazilor din Zona Pilot a Centrului Istoric se face atat din punct de vedere al retelei stradale, cat si din punct de vedere al retelelor de apa, canal, gaz, electricitate, comunicatii electronice Netcity, telefonie, iluminat public.

Cele 16 strazi care vor fi gata pana de Mos Nicolae sunt Caldarari, Covaci, Filitti, Franceza, Gabroveni, Lipscani, Sf. Dumitru, Pasajul Francez, Pictor Tonitza, Postei, Selari, Sepcari, Smardan, Soarelui, Stavropoleos, Zarafi.

Foto: Intact Images

Vremea se incalzeste usor in weekend. Vezi prognoza!... Taxa “verde” din Marea britanie va creste in fiecare an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x