Antena Căutare

Opt persoane au fost arestate la Vâlcea. Plănuiau să vândă cannabis în valoare de 500.000 de euro

În urma unei acțiuni din județul Vâlcea care a avut loc săptămâna trecută, unde au fost efectuate 16 percheziții la domiciliu. În urma audierilor, s-a decis ca jumătate din persoanele vizate să fie arestate.

În urma unei acțiuni din județul Vâlcea care a avut loc săptămâna trecută, unde au fost efectuate 16 percheziții la domiciliu. În urma audierilor, s-a decis ca jumătate din persoanele vizate să fie arestate.

Suspecţii provin din mai multe localităţi vâlcene: municipiul Râmnicu Vâlcea, staţiunea balneară Băile Olăneşti, oraşul minier Berbeşti şi comuna Vlădeşti, învecinată cu reşedinţa de judeţ.

După audierea persoanelor aduse cu mandat la Parchetul Vâlcea , s-a hotârât arestarea preventivă pentru 30 de zile a opt persoane.

CITEȘTE ȘI : Cinci plantații de canabis cu peste 668 de plante descoperite în județul Vâlcea. Au fost percheziționate 16 domicilii VIDEO

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite 5 plantaţii de canabis constituite cu peste 668 de plante în diferite stadii de dezvoltare” , precizează Inspectoratul de Polițe Vâlcea.

Au fost confiscate din cele 16 domicilii : 1,5 kg de canabis, 23 de comprimate ce par a fi ecstasy, 0,5 g praf alb, 2 ţigarete confecţionate artizanal, 7 grindere, recipiente cu urme de fragmente vegetale, 400 de euro şi 4.480 de lei. La acestea se adaugă 39 de telefoane mobile şi 18 cartele S.I.M., 5 laptop-uri, 3 stick-uri de memorie, 2 carduri S.D., 4 chei auto., 4 ceasuri, documente şi înscrisuri.

Cantitatea de cannabis rezultată este de aproximativ 60 de kilograme și urma să fie comercializată la o valoarea de piață de minim 500.000 de euro.

Video. Stare de alertă în Mangalia. Două persoane au fost împuşcate pe o stradă... Sorina Pintea, despre cazul Săpoca: Pe scară ierarhică, toată lumea va răspunde, într-un fel sau altul, în funcţie de re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x