Antena Căutare

(P) Ce pantofi trebuie să porți la o ținută casual

Stilul casual este apreciat atât de femei, cât și de bărbați, fiindcă implică folosirea hainelor comode și versatile. Acest stil vestimentar comod se află la limita dintre sport și elegant și presupune încălțarea pantofilor confortabili.

(P) Ce pantofi trebuie să porți la o ținută casual
(P) Ce pantofi trebuie să porți la o ținută casual | Pexels.com

Nu știi ce pantofi trebuie să integrezi într-o ținută casual? Iată care sunt perechile pe care merită să le ai în garderobă, din rândurile de mai jos!

Încălțăminte casual pentru sezonul cald

Încălțările casual sunt disponibile în numeroase modele, destinate atât sezonului cald, cât și celui rece. Pentru a construi ținute cool pentru anotimpul cald, ai nevoie de următoarele modele casual:

Pantofii sport, recomandați atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tenișii sau adidașii sunt extrem de versatili și pot fi purtați alături de jeanși, pantaloni, trening, rochii sau fuste. Poți alege atât modele simple, în nuanțe de alb și negru, cât și pantofi sport colorați, pe care să-i porți atunci când te îmbraci într-o singură culoare.

  • Balerinii sunt alte modele de încălțări casual destinați doamnelor, care se potrivesc atât la rochii și fuste, cât și la pantaloni. Poți alege orice model te reprezintă, de la balerini simpli, până la modelele speciale, cu aplicații și decorațiuni.
  • Pantofii din piele pentru femei și bărbați
  • Sandalele cu talpă ortopedică, ce pot fi asortate la fuste și rochii
  • Espadrilele comode cu talpă joasă, la modă în fiecare an
  • Loafersii cu toc, ideali pentru lunile de primăvară și vară
  • Papucii și șlapii, recomandați în special pentru ținutele de vacanță ale femeilor și bărbaților

Oricare dintre aceste perechi de încălțări pot fi combinate cu orice piesă din garderobă. Astfel, vei obține ținute casual perfecte, pe care să le porți la birou, la școală sau în oraș.

Încălțăminte casual pentru sezonul rece

Pentru a beneficia de confort termic în zilele de toamnă și iarnă, ai la dispoziție și modele de încălțări casual cool și moderne. Pune accent pe:

  • Încălțările sport, care pot fi purtate și în sezonul rece alături de jachete și paltoane
  • Cizme lungi sau scurte, care pot fi folosite pentru accesorizarea ținutelor feminine
  • Ai nevoie de o pereche de încălțări elegante dar potrivite pentru o zi de toamnă sau iarnă? Nu uita să adaugi în colecția de încălțări botinele, în diferite modele. Deși sunt varianta ideală pentru rochii și fuste, botinele pot fi integrate și în ținute casual cu pantaloni. Totuși, lasă deoparte modelele prea elegante sau cu toc înalt, care se îndepărtează de stilul casual.
  • Alte perechi moderne de încălțări casual sunt bocancii. Poți achiziționa o pereche de bocanci Martens, pe care să-i integrezi în outfituri cu fuste, rochii sau pantaloni. Acești bocanci și-au câștigat popularitatea și se numără printre cele mai populare opțiuni de incaltaminte online pentru femei și bărbați.
  • Nu în ultimul rând, și ghetele sunt încălțări pe care bărbații și femeile le pot include în ținutele casual. Dacă ești în căutarea unei ținute casual pentru zi, asortează ghetele cu o pereche de jeanși, un pulover și o jachetă din piele. Vei obține un outfit casual fresh și relaxat, care va întoarce toate privirile.

Acestea sunt cele mai cool încălțări casual destinate femeilor și bărbaților, pe care le poți alege în funcție de anotimp. Investește de fiecare dată în încălțări de calitate, din materiale rezistente, pe care să le porți ani la rândul!

Când începe Târgul de Crăciun din București. Condițiile ce trebuie respectate de participanți... (P) Care este diferența între pânza de bumbac pentru pictură și restul suporturilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x