Antena Căutare

(P) Comandă ghete bărbaţi şi bucură-te de reducerile oferite de Marelbo

Perioada care urmează, definită de reduceri şi preţuri accesibile este perfectă pentru a-ţi reînnoi colecţia de încălţăminte de toamnă-iarnă, cu cele mai confortabile şi călduroase modele realizate din piele naturală. Comandă ghete bărbaţi şi mizează pe confortul şi rezistenţa oferite de producătorul bucovinean, Marelbo.

Barbat incalcat cu ghete Marelbo
(P) Comandă ghete bărbaţi şi bucură-te de reducerile oferite de Marelbo | www.marelbo.com

Pentru că toate produsele din gama producătorului sunt realizate din piele naturală este important de menţionat că pielea deja prelucrată (neutralizată, vopsită, șlefuită și tratată corespunzător în funcție de destinația finală) provine din surse certificate, calitate care contribuie la rezistenţa şi durabilitatea modelelor fabricate de către Marelbo. Înainte de a te hotărî asupra unui model de ghete barbati, asigură-te că alegi varianta de piele care se potriveşte cu stilul şi cu activităţile tale de zi cu zi.

Vezi colecţia Marelbo şi descoperă încălţăminte pentru întreaga familie, realizată din 4 tipuri de piele, astfel încât toate preferinţele, chiar şi cele mai exigente, sunt mulţumite. Care sunt cele 4 tipuri de piele naturală şi cum le recunoşti, pentru a lua cea mai bună decizie, află din rândurile care urmează.

Pielea netedă – este tipul de piele cel mai des utilizat în realizarea ghetelor pentru bărbaţi. Aspectul final este unul mat, uniform care se întreține foarte ușor cu produsele potrivite. Rezistă bine la zgârieturi superficiale, iar dacă acestea apar, sunt relativ ușor de înlăturat.

Pielea întoarsă – reprezintă partea inferioară a bucății de piele. Structura sa este texturată, ceva mai greu de prelucrat și necesită mai multe straturi de piele suprapuse pentru un efect „plin”. Deoarece procesul de prelucrare este complex și prețurile sunt mai ridicate. În același timp, pielea întorsă nu este dificil de întreținut, dar este mai „pretențioasă”. Nu face „casă bună” cu umezeala, sarea sau noroiul. Cu toate acestea, pielea întoarsă oferă ghetelor un plus de „atitudine”.

Piele de tip buffo – este tot piele întoarsă, dar cu un grad de șlefuire mai mare. Textura sa este mai fină decât în cazul pielii întoarse de tip velur. Este ușor de recunoscut și ai văzut acest tip de piele pe multe modele de bocanci. Este bine să protejezi acest tip de piele de umeazeală, sare și noroi. Investește în produse speciale de curățare pentru a te bucura mult timp de încălțămintea ta din piele buffo, altfel vei avea de înfruntat pete greu de înlăturat, culoare neuniformă, crăpare sau chiar dezlipire. Cele mai căutate culori pentru pielea de tip buffo sunt bleumarin și camel.

Piele lăcuită – este un tip de piele cu aspect lucios. Denotă eleganță, așa că se pretează ocaziilor mai speciale. Este simplu de curățat, însă se poate zgâria foarte ușor. Zgârieturile sunt dificil de înlăturat, chiar imposibil fără ajutorul unui specialist.

Beneficiază acum de reducerile aplicate de Marelbo tuturor colecţiilor de încălţăminte şi trăieşte bucuria unui meşteşug autentic. Reducerile reale și modelele actuale te așteaptă în toate magazinele fizice din țară, dar și pe site-ul marelbo.com. Alege cu încredere încălțămintea românească realizată din piele naturală la cele mai bune prețuri.

Acum, că ți-am dezvăluit veștile bune, fii cu ochii pe reducerile de la Marelbo! Suntem convinși că vei reuși să aduci multă bucurie prin alegerile tale.

(P) Mai multe joburi în primele 10 luni din 2021 decât pe tot parcursul lui 2020... Cum să îți încălzești casa atunci când autoritățile nu pornesc caloriferele la maxim. Trucurile pe care trebuie să le în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x