Antena Căutare

(P) Istoria brand-ului Stada Boutique

Ca orice business de succes, și Stada Boutique a pornit de la o pasiune mare. „Din dragoste pentru femei și din pasiune pentru frumos în societate”, în primul rând. Iată istoria brand-ului Stada Boutique.

(P) Istoria brand-ului Stada Boutique Galerie
(P) Istoria brand-ului Stada Boutique

„Stada Boutique a luat naștere din dragoste pentru femei și din pasiunea pentru frumos”.

Stada Boutique, carte de vizită

Cu aceste cuvinte de început, reprezentanții Stada Boutique își descriu cel mai bine istoria și ideea de la care au pornit. Brand-ul a fost înființat în 2015 și este dedicat în totalitate femeilor. Pe site-ul lor, https://stadaboutique.ro/ro/, găsești atât costume casual, cât și rochii de seară, de mireasă, fuste și pantaloni de damă, bluze și cămăși și chiar costume sport.

„În societate, hainele contribuie la prezentarea personalității și a statului fiecăruia dintre noi, de aceea echipa noastră creează în fiecare zi noi modele de haine pe care tu să le porți cu mândrie. Dacă prin modă înțelegem că trebuie să abordăm un stil de viață sănătos, să fim mereu la curent cu tendințele și cu recomandările marilor case de modă, atunci noi îți garantăm ca pe stadaboutique.ro vei găsi întotdeauna piese vestimentare create după sfaturile giganților din lumea fashion!”.

În 2019, brand-ul Stada Boutique a participat la New York Fashion Week cu prima colecție de rochii elegante pentru copii și adolescente, iar în 2020, la International Fashion Week Dubai, unde au obținut premiul pentru cea mai bună colecție pentru copii.

Totodată, o parte din colecția de damă - rochii de seară se poate regăsi din 2018 în Galeriile Lafayette din Dubai, în galeriile designerilor români.

(P) Trei ținute perfecte pentru Revelion... Crăciun 2021: tradiții, obiceiuri și superstiții în Ajunul Crăciunului și pe 25 decembrie. Ce nu e bine să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x