Antena Căutare

(P) Profită de Black Friday la FineStore! Găsești tot ce poftești, la prețuri speciale, pentru un Crăciun cu adevărat memorabil

Luna cadourilor se apropie cu pași repezi, iar FineStore vine în întâmpinarea ta cu o super ofertă de Black Friday care durează până la sfârșitul lunii noiembrie. Fie că vorbim de cadouri, fie despre băuturi pentru masa festivă de Crăciun, tot ce ai nevoie pentru Sărbători aici găsești!

Mai multe produse pentru cadouri de Black Friday
Luna cadourilor se apropie cu pași repezi, iar FineStore vine în întâmpinarea ta cu o super ofertă de Black Friday care durează până la sfârșitul lunii noiembrie

Ai o lună întreagă de reduceri și surprize la FineStore. Oferta de Black Friday este valabilă, online și în magazinul din Băneasa, până pe 30 noiembrie. Timp berechet pentru a-ți face cumpărăturile pentru Crăciun din vreme, ai crede. Totuși, nu amâna prea mult momentul, pentru că stocurile sunt limitate!

Inspirație pentru cadouri, la super preț la FineStore

Pentru membrii foarte apropiați ai familiei probabil știi deja ce cadouri pregătești pentru Crăciun. Dar ce te faci cu cei pentru care ducii lipsă de inspirație? Chiar și pentru aceștia, este imposibil să nu găsești ceva printre miile de produse la super preț pe care FineStore le-a inclus în oferta de Black Friday.

Vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, tradiționale – toate au super reduceri, la fel și coșurile cadou care pot fi modul perfect de a face un cadou unei întregi familii, fără să îți bați prea mult capul.

Vrei exemple mai concrete? Un coniac Frapin poate fi cadoul perfect pentru nași, pe care îl pot savura împreună. Un whisky Nucky Thompson poate fi cadoul ideal pentru familia unui unchi haios, fără de care Crăciunul parcă nici nu ar avea atâta farmec.

Pentru părinți mergeți la sigur cu un vin din oferta generoasă a celor de la Finestore, sau cu un lichior Mozart pe care îl vor putea servi împreună cu cafeaua de după-amiază, într-un moment dulce de relaxare.

Cele mai bune băuturi pentru masa de Crăciun

De la masa festivă de Crăciun nu pot lipsi băuturile aperitiv sau digestive. Poți da o notă de eleganță pur franțuzească aperitivului cu șorici, lebăr, tobă și alte delicatese din porc cu ajutorul unei sticle de Mont Blanc Vodka. Un lichior Sheridans este și un digestiv excelent, și o băutură desert, care se asortează perfect cu o cafea sau o felie de cozonac.

Cu friptura de porc merge perfect un vin roșu, de la o podgorie românească de tradiție sau, de ce nu, un vin Masi, un Ronco di Sassi sau un Grande Alberone care îți vor aduce Italia într-o sticlă pe masa cu preparate tradiționale de Crăciun.

FineStore a tăiat prețurile la peste 2.000 de produse pentru campania Black Friday 2023. Comenzile plasate online sunt livrate rapid, prin curier, iar transportul este gratuit dacă au valori mai mari de 199 de lei. Pe lângă economiile pe care le faci grație reducerilor, ai șansa să câștigi și unul dintre cele 100 de premii ce se vor acorda prin tragere la sorți celor care au cumpărat cel puțin un produs cu etichetă "Verde la Black Friday".

Profită acum de reducerile generoase de la FineStore, pentru a prinde băuturile preferate la super preț!

Avertismentul lansat de Protecția Consumatorilor. La ce trebuie să fie atenți românii când cumpără produse marcate de po... S-au găsit probe ADN în vila milionarului Adrian Kreiner. Cine este unul dintre presupușii suspecți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x