Antena Căutare

Imaginile GROAZEI! Pacienții unui spital din România au dezvăluit TOTUL!

Pereţi plini de mucegai, tencuială căzută, podea infectă şi un miros greu de descris. Este tabloul pe care pacienţii Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş îl văd zilnic!

Pereţi plini de mucegai, tencuială căzută, podea infectă şi un miros greu de descris. Este tabloul pe care pacienţii Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş îl văd zilnic!

Un bănăţean revoltat de ceea ce a găsit acolo a făcut fotografii şi le-a postat pe contul său de socializare. Postarea a adunat zeci de reacții din toată țara.

Pereţi decojiţi şi de un alb murdar infect! Geamuri nespălate, probabil de când au fost montate, urme de igrasie şi infiltraţii, iar podeaua-o adevărată sursă de infecție! Nu este o clădire abandonată, ci chiar Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Un spital al anului 2018! După cum spune şi autorul fotografiilor, mirosul este unul insuportabil! Este un hol pe care angajaţii acestei instituţii medicale îl tranzitează zilnic şi astfel se expun riscului îmbolnăvirii. Şi pacienţii care ar avea nevoie de o radiografie ar trece prin acest loc parcă părăsit şi bântuit. În zona respectivă se află şi morga spitalului.

Ce au declarat oficialii Spitalului din Caransebeș și ce detalii au ieșit la iveală? Află totul din clipul video de mai sus, realizat de cei de la Acces Direct!

REZULTATE FINALE Referendum familie 2018. Ce a anunțat Biroului Electoral Central... 6 cutremure în 24 de ore. Gheorghe Mărmureanu, declaratii de ultimă oră despre activitatea seismică neobișnuită cu care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x