Antena Căutare

Panică pe Aeroportul Otopeni! Un bărbat, uitat în cala avionului: "Au început să se audă bubuituri puternice şi ţipete de disperare"

Pasagerii unui avion au trecut prin momente de panică, ieri, pe Aeroportul Otopeni, în timpul procedurilor de prezentare a măsurilor de siguranță. Un bărbat se auzea țipând, din cala avionului.

Pasagerii unui avion au trecut prin momente de panică, ieri, pe Aeroportul Otopeni, în timpul procedurilor de prezentare a măsurilor de siguranță. Un bărbat se auzea țipând, din cala avionului.

După boarding, echipajul a început prezentarea procedurilor de siguranţă, când din cală au început să se audă nişte bubuituri puternice şi ţipete de disperare / panică. Cabin crew-ul nu le-a auzit, însă un pasager i-a alertat. S-a întrerupt procedura de safety, echipajul a informat piloţii, ground-ul, etc. Aeronava a plecat de la OTP cu o întârziere de 30-35 minute”, după cum se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Aeronews.ro.

Se pare că cineva ar fi fost uitat în cală. În urma acestui incident, aeronava a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de 30 – 35 de minute.

Printre pasagerii care au avut parte de acest inconvenient, s-a numărat și Chef Adrian Hădean:

"Ora 7.20, cu 10 minute peste ora anunțată pentru decolarea spre Cologne (...). Rumoare dinspre rândurile din spate. Oamenii strigă: "Țipă cineva jos!”. Mă uit pe geam, nu țipă nimeni. Se aud bubuituri și răcnete ca din gură de șarpe. Cineva, probabil un hamal, a rămas blocat, închis în cala avionului. O însoțitoare de bord ușor confuză îl anunță pe căpitan. După un minut încetează urletele. Mă gândesc doar că aș fi vrut să-l cunosc pe norocosul ghinionist. Și pe colegii lui care l-au închis în cală", a scris acesta pe hadean.live.

Meteorologii anunță: Urmează patru zile de caniculă şi disconfort termic, temperaturile vor ajunge la 37 de grade... Se apropie postul Sfintei Marii. Ce trebuie să faci în această perioadă! Ce recomandă Biserica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x