Antena Căutare

Parcagiii de ocazie din Bucuresti castiga pana la 4.500 de lei pe luna

Locurile de parcare din Bucuresti sunt, de 15 ani, o mare afacere pentru cei descurcareti. O afacere ilegala, facuta la vedere. Baieti fara scrupule ii santajeaza pe cei care cauta un loc de parcare, chiar sub nasul politistilor. Angajatii statului spun ca tot ce pot face e sa dea amenzi pe care nimeni nu le plateste.

Parcagii de ocazie nu se mai tem de nimic. Imaginile surprinse de reporterii Observator arata clar ca politistii nici macar nu se mai sinchisesc sa-i deranjeze, iar cei care au nevoie de un loc de parcare in centrul Bucurestiului n-au alta solutie: trebuie sa plateasca exact cat li se cere de particularii indrazneti, daca vor sa nu-si gaseasca masinile distruse.

“Parcagii vin pe strada ca la serviciu. Stiu de fiecare data ca vor primi bani. Unii dintre acestia pot ajunge sa castige chiar si 4.500 de lei pe luna:, spune Razvan Popa, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Bucuresti.

Jecmaneala se face uneori chiar sub nasul politistilor. Politia locala spune ca, potrivit legii, tot ce poate face e sa-i amendeze pe parcagii indrazneti, dar 99% dintre sanctiuni nu seplatesc. Astfel, banii nu ajung nici la bugetul primariei si nici nu raman in buzunarul cetateanului.

De 15 ani, aceeasi poveste: o mana de baieti cu tupeu ii scutura de bani pe soferi, in vreme ce politia se plange ca legea e prea indulgenta, iar autoritatile nu se grabesc sa construiasca parcari in centrul Capitalei.

ROANTANAMO: Romania, actionata la CEDO de un suspect de terorism care sustine ca a fost torturat de CIA la noi in tara... In satele din Romania, copiii sunt vanduti la munca de catre parinti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x