Antena Căutare

Patrocle, cățelul dispărut pe care îl caută zeci de bucureșteni. Unde a fost văzut ultima oară

În data de 17 martie 2024 în jurul orei prânzului, Patrocle s-a pierdut, rătăcindu-se de casa și de stăpânii lui care îl caută neîncetat. La trei zile distanță, cățelul este încă de negăsit, deși au apărut mai multe informații cu privire la locurile pe care le-ar frecventa. Iată unde a fost văzut ultima dată și ce poți face pentru a-l ajuta să se întoarcă înapoi acasă.

Colaj cu Patrocle
Patrocle, cățelul disparut pe care il cauta zeci de bucuresteni. | Facebook Alexandra Pașca

Încă de la primul anunț prin care stăpânii lor au anunțat dispariția, zeci de bucureșteni s-au mobilizat și au luat parte la căutările micuțului Patrocle.

Zi și noapte, atât stâpânii cățelului, cât și oamenii care fac parte din grupurile de pe Facebook unde a fost distribuită postarea, l-au căutat și continuă să îl caute cu sufletul la gură.

Anunțurile din mediul online ale stăpânilor au devenit extrem de virale într-un timp foarte scurt, iar tot mai mulți oameni s-au alăturat acțiunilor de căutare.

Iată unde a fost văzut ultima oară Patrocle și cum îl poți ajuta dacă îl găsești.

Citește și: „Foarte fericit și sănătos” Roscoe Hamilton, cel mai celebru cățel de pe grila Formula 1™ are o dietă aparte

Patrocle a dispărut din București

Cățelul Patrocle are o poveste tristă pe care nici stăpânii lui nu o cunosc în totalitate. Acesta a fost salvat dintr-o pădure de către actualii stăpâni, fapt care îl determină să fie foarte fricos și imprevizibil.

Fiecare zgomot puternic îl poate face pe micuț să fie și mai temător, iar sunetul tramvaielor, claxoanelor, motocicletelor sau alți câini care vor să îl abordeze pot reprezenta reale pericole pentru viața lui Patrocle.

Cățelul este adoptat din Sălaj și este microcipat tot pe raza acestui județ.

Stăpânii lor au lipit deja zeci de afișe pe stâlpii din zona în care a fost pierdut și văzut de-a lungul celor 4 zile, iar „mătușa” lui din Sălaj a pornit spre București imediat ce a aflat despre trista întâmplare.

După ce s-a spus că ar fi fost văzut în zona București Mall, în urmă cu doar câteva ore a apărut un nou anunț din partea celor care îl caută neîncetat.

Iată ultimul anunț cu privire la dispariția lui Patrocle!

„O POZĂ cu el, când îl vedeți, este de mare ajutor! Căutam mai eficient dacă știm că este într-o anume zonă și nu alergăm pe piste false.

Începem a 4-a zi de căutari și niciun rezultat. Ultima dată, Patrocle a fost văzut în fața blocului unde stătea (Aleea Mozaicului 1) marți noapte la 1 dimineața. Las mai jos traseele pe care l-am plimbat de 3 ori / zi în ultimele 4 luni și jumătate. Le voi reface zilnic cu jucăriile favorite și mâncare la orele în care obișnuiam să ne plimbăm, doar- doar ne vom reîntâlni.

Traseul mai scurt: Aleea Mozaicului 1 - Str. Pictor Dimitrie Harlescu prin fața FarmaVet - Str. Macazului - Str. Soldat Marin Savu - Bd. Chișinau pe partea stângă cum vii de la Delfinului spre Diham - înapoi acasă. Pe aici ne plimbăm dimineața, între 7 - 7:30 / 7:45, și seara: 18:30 - 19:00 / 19:15.

Traseul mai lung: Aleea Mozaicului 1 - blocurile ANL (unde este și un parc de copii) - MEGA Image Cernauti - str. Baia de Arama printre blocurile Hercesa - din nou la MEGA - apoi pe Str. Carei ieșeam în Bd. Basarabia, ajungeam la spălătoria auto de lângă McDonald's și reveneam către intersecția Diham și apoi acasă pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului de mers. Pe aici ne plimbam la prânz între 12:30 - 13:30 sau 13:00 - 14:00 și seara 18:30-19:00 / 19:15.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie s-a enervat pe vecinii ei care și-au abandonat câinele ca să ia altul și a decis să le dea o lecție dură. Ce a făcut

Stâpânii oferă o recompensă substanțială pentru cei care îl găsesc pe Patrocle. Aceștia recomandă să fie fotografiat și urmărit, dar nu prins, pentru că se va speria și va fugi din nou.

Totodată, în cadrul postării este și numărul de telefon al stăpânilor care rămâne deschis pentru ca cei care îl găsesc să îi anunțe pe stăpânii lui care suferă atât de mult și care îl caută neîncetat.

Citește și: Ce a pățit bărbatul care a plătit o avere ca să își facă un costum de câine! În ce situație a ajuns și ce i-a uimit pe mulți

Google a lansat un doodle nou pe 20 martie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația... Supermarketurile din România ar putea fi închise peste weekend. Ce susțin comercianții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x