Antena Căutare

Pensiile românilor, majorate cu 40 la sută. În ce condiții ar putea crește veniturile acestora și cine sunt persoanele vizate 

O categorie de români ar putea să beneficieze de pensii mai mari cu 40 la sută.  Este vorba despre persoanele care încasează venituri mici, iar propunerea a fost făcută de o organizație patronală.

Conform Antena 3, este vorba despre organizația patronală CNIPMMR , care a propus majorarea cu 40 la sută a pensiilor mici, obiectivul fiind creșterea numărului de români care încasează între 2.000 - 2500 de lei lunar.

Reprezentanţii CNIPMMR propun o creştere de 40% a pensiilor cuprinse între 500 şi 800 de lei, ceea ce reprezintă un efort bugetar de 1,3 miliarde de euro anual, care poate fi susţinut, având în vedere creşterea economică anuală, în timp ce pensiile în cuantum de peste 5.000 lei pot fi îngheţate, a declarat luni, Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii din România.

De asemenea, organizația propune înghețarea pensiilor care depășesc 5.000 de lei.

Cea mai mare tăiere ilegală de pădure, din ultimii cinci ani, a fost descoperită la Sighetu Marmaţiei, Maramureş. Minist... Copil de un an şi două luni, internat la Galaţi cu suspiciune de coronavirus; tatăl acestuia s-a întors recent din Itali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x