Antena Căutare

Percheziţii în 7 judeţe şi în Capitală. 40 de persoane vor fi duse la audieri

În această dimineaţă, au loc 52 de percheziţii în 7 judeţe şi în Capitală, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. 40 de persoane vor fi duse la audieri.

În această dimineaţă, au loc 52 de percheziţii în 7 judeţe şi în Capitală, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. 40 de persoane vor fi duse la audieri.

Prejudiciul în acest dosar este de 1,4 milioane de euro din evaziune fiscală şi 300.000 de euro din spălare de bani.

Astfel, în perioada 2010 – 2016, 30 de societăți comerciale beneficiare ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de operațiuni nereale.

Acţiunea vizează persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracţională specializată în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare a banilor", anunţă Poliţia Română.

Perchezițiile domiciliare au loc în municipiul București și în județele Prahova, Bacău, Iași, Galați, Alba, Buzău și Dâmbovița.

De Sfânta Filofteia nu trebuie să faci SUB NICIO FORMĂ asta! Vei atrage necazuri tot anul viitor!... Veste importantă pentru toţi românii! Câte zile libere vom avea în 2018!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x