Antena Căutare

Poiana Brasov: Un parapantist a ramas agatat intr-un copac

A fost agitatie mare in Poiana Brasov. Un parapantist s-a prabusit intr-un copac din apropierea partiei Bradu. Pompierii au incercat sa il coboare, dar scara lor nu a ajuns pana la craca unde s-a agatat.

Parapantistul a fost coborat pana la urma cu ajutorul unui alpinist care s-a catarat pe brad, pana la 35 de metri, acolo unde se prinsese barbatul. Actiunea a fost destul de dificla pentru ca bradul nu avea nicio cranga pana la aceea inaltime.

Parapantisul a ajuns acolo dupa ce a fost furat de curenti. El a plecat de pe varful Postavaru si trebuia sa aterizeze undeva in apropierea partiei. Pompierii care au venit imediat au incercat sa il coboare cu o scara, dar n-au reusit sa ajunga la el. Din fericire, barbatul s-a ales cu doar cateva zgarieturi si spune ca nu va renunta la sportul sau preferat.

VIDEO! Un batran din Medias a fost lovit, in mijlocul strazii, cu o bata in cap... Un handbalist a fost injughiat intr-un club din Suceava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x