Antena Căutare

Poliţiştii din Maramureş fac anchetă, după ce un bărbat a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ în care trage mai multe focuri de armă

Poliţiştii din Maramureş fac anchetă, după ce un bărbat a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ în care trage mai multe focuri de armă.

Pe ritmuri de muzică populară, bărbatul trage cu pistolul în aer, iar cel care filmează îl încurajează. S-a întâmplat la o cabană de pe lângă Borşa. Oamenii legii s-au autosesizat şi fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acelaşi individ, pasionat de arme, a intrat, acum 11 ani, în Palatul Justiţiei din Baia Mare, cu un pistol cu gaze, un cuţit şi un spray lacrimogen. Jandarmii care asigurau paza au observat că ceva este în neregulă, l-au controlat şi au descoperit că bărbatul avea la el un întreg arsenal.

În această dimineață polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce pe o rețea de socializare au fost postate fotografii și o înregistrare video cu un bărbat care folosește o armă.

Verificările efectuate până în acest moment de polițiști au condus la identificarea bărbatului, borșean în vârstă de 66 de ani, care deține fără drept o armă, posibil letală. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

FOTO/ Accident rutier grav provocat de către un porc mistreț de peste 100 de kilograme. Animalul a sărit într-o mașină... O nouă anchetă în cazul tinerei de 19 ani din Brăila care a murit din cauza septicemiei la o lună după ce a născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x