Antena Căutare

S-a născut direct pompier! Trei salvatori din Arad au adus pe lume bebelușul unei femei, chiar în mașina de intervenție

O experienţă de neuitat pentru trei pompieri din Arad care, seara trecută, au fost moaşe. Chemaţi să transporte o femeie însărcinată la spital, s-au văzut nevoiţi să oprească ambulanţa, pentru a improviza o sală de naşteri.

O experienţă de neuitat pentru trei pompieri din Arad care, seara trecută, au fost moaşe. Chemaţi să transporte o femeie însărcinată la spital, s-au văzut nevoiţi să oprească ambulanţa, pentru a improviza o sală de naşteri.

Îndrumaţi prin telefon de un medic, au ajutat-o pe tânără să aducă pe lume un băieţel. Azi, militarii au venit la maternitate pentru a se asigura că cel mic este sănătos.

Sergiu Faur, Florin Coroban si Sebastian Ciucur, au vorbit la Antena 3 despre emoţiile prin care au trecut.

"Sunt pompier din 2006. Cred că e singura tură care mi-a dat astfel de emoţii. În foarte scurt timp am trecut de la o extremă la alta, de la un deces la o naştere. Cred că e cea mai deosebită tură din cariera mea de pompier de până acum'', a spus unul dintre pompierii eroi.

Și-a împins cea mai bună prietenă spre moarte, dintr-o joacă. Ce a declarat adolescenta în fața judecătorului... O româncă, mama a doi copii, bătută cu bestialitate de mai mulți tineri, în Marea Britanie: ”Au luat foc și au sărit pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x