Antena Căutare

Poștaș din Cluj, depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia ar fi intrat în contact cu sute de persoane cărora le-ar fi împărțit pensiile

Un poștaș din județul Cluj a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia este asimptomatică și ar fi intrat în contact cu 200 de persoane, după ce le-ar fi împărțit pensiile zilele trecute. 

Femeia trăiește în satul Pădureni și lucrează ca poștaș. În momentul în care a fost testată pentru coronavirus, ea nu prezenta simptome.

Femeia a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Scade numărul îmbolnăvirilor de coronavirus în România. Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 8.936

Conform procedurii, Direcția de Sănătate Publică Cluj va face o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili persoanele cu care a intrat în contact.

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile"

Toate persoanele vor intra în autoizolare la domiciliu, iar dacă se vor simți rău li se va face testul de depistare a prezenței COVID-19 în organism, urmând ca în cazul în care testul va ieși positiv, să fie internate la Boli Infecțioase în Cluj.


Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște: ”Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar” Ce se va în... Şeful IGPR: Infracţionalitatea din perioada Sărbătorilor Pascale a scăzut cu 17% faţă de anul trecut şi cu 10% faţă de 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x