Antena Căutare

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile"

Raed Arafat vine cu un avertisment pentru români înainte de Paşte. Secretarul de stat în Ministerul de Interne susține că dacă oamenii nu vor respecta măsurile impuse de autorități, consecințele vor fi catastrofale. 

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile" Galerie
Procesiune religioasă înainte de Paște | Inquam Photos / George Calin

Arafat a anunțat, într-o intervenție la Antena 3, că în noaptea de Înviere Poliţia şi Jandarmeria vor interveni și vor aplica sacțiuni dure celor care încearcă să meargă la Biserică sau pentru românii care nu se supun măsurilor impuse.

"Pentru cei care au în gând să încalce regulile şi să iasă din case şi să meargă la biserică, îi atenţionez pe toţi că vor fi supuşi rigorilor legii. Deci, ieşirea la biserică va fi contrar reglementărilor şi legii şi, atunci, Poliţia şi Jandarmeria vor trebui să acţioneze. Ei nu vor putea să stea să se uite la unii care se adună într-un anumit loc", a declarat Arafat.

Principala cauză de deces în România NU este coronavirusul! Cei mai mulți oameni mor din cauza unor afecțiuni mult mai grave

"Statul acasă este foarte necesar, ca să prevenim o catastrofă care să aibă loc peste 7-14 zile", a transmis mai şeful DSU, Raed Arafat, la Antena 3.

Bilanţul deceselor de Covid-19 în România a ajuns la 417

Alte 351 de noi cazuri de îmbolnăvire au fost confirmate sâmbătă, totalul fiind de 8.418. Încă şase decese provocate de coronavirus au fost anunţate sâmbătă, bilanţul ajungând la 417.

Țara își pierde din salvatori! Un pompier de 49 de ani a decedat de coronavirus, În timp ce jumătate dintre colegii lui de la ISU Dobrogea sunt infectați

Persoanele decedate au vârste între 49 şi 83 de ani şi provin din judeţele Arad, Neamţ, Mureş, Satu Mare, Constanţa şi Timiş. Un pompier în vârstă de 48 de ani din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea se află printre cele şase victime ale coronavirusului anunţate sâmbătă de autorităţi. El lucra la ISU din 2007, fiind încadrat ca şofer pe autospecialele de stingere.

Klaus Iohannis, mesaj de Paște ! Ce le-a transmis românilor, în Sâmbăta Mare... Departe de familii, medicii români trimiși în Lombardia văd moarte în fiecare zi. Mesaj emoționant de Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x