Antena Căutare

Premieră în Cuba! S-a deschis primul hotel de cinci stele, în care niciun cubanez nu-și permite să se cazeze

S-a deschis primul hotel de 5 stele în Cuba! Clădirea, un fost centru comercial ridicat în secolul al 19-lea, a fost renovată de o companie franceză.

S-a deschis primul hotel de 5 stele în Cuba! Clădirea, un fost centru comercial ridicat în secolul al 19-lea, a fost renovată de o companie franceză.

Hotelul are 246 de camere, un SPA de lux şi o piscină exterioară amplasată chiar pe terasa ultimului etaj. Chiar dacă nu îşi pot permite să stea nici măcar o noapte într-un astfel de hotel, cubanezii consideră că acesta este un semn de progres economic al ţării.

"The Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana" se află chiar în mijlocul Havanei. Oaspeţii vor putea alege una dintre imensele camere. Există, de asemenea, o terasă pe acoperiș și o piscină cu vedere spre orașul vechi, un spa de 1000 de metri pătrați, trei restaurante, mai multe magazine de tip boutique și un salon pentru fumători, pentru cei care doresc să se răsfeţe cu unele dintre cele mai bune ţigarete din Cuba.

De când americanii au început să viziteze orașul, în ultimii ani, țara s-a străduit să ţină pasul cu oferta de cazare. Există, însă, acum, un șir de proiecte de hoteluri de lux, care au început cu lansarea Kempinski.

"Urăsc când aud de Mihăilești. Urăsc ziua, ora, ceasul. De 13 ani, nu am parte decât de durere". 24 MAI, o dat... ATENTAT ÎN MANCHESTER. Olivia, copila cu ochii verzi, a mers să-și vadă idolul, dar și-a întâlnit moartea. O româncă ar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x