Antena Căutare

Prietenii au vrut să facă un grătar pe cinste, dar situația a scăpat imediat de sub control și lucrurile au luat-o razna complet! Ce s-a întâmplat

O distracție în gașcă s-a transformat imediat într-o adevărată tragedie atunci când niște prieteni s-au hotărât să facă un grătar pe cinste!

O distracție în gașcă s-a transformat imediat într-o adevărată tragedie atunci când niște prieteni s-au hotărât să facă un grătar pe cinste!

Carnea sfârâia și niciunul dintre tineri nu avea să bănuiască ce va urma în scurt timp! Lucrurile au scăpat de sub control și situația a luat-o razna complet, producând panică.

Un incendiu de proporţii a pornit ieri după-amiază în oraşul Bicaz! Două garaje, un autoturism şi o grădină au fost mistuite de flăcări uriaşe.

A fost panică şi printre locuitorii blocurilor din apropiere. Oamenilor le-a fost teamă ca incendiul, ce se extindea rapid, să nu ajungă şi la ei!

La un pas să fie distrusă a fost şi o altă maşină, însă proprietarul a scos-o la timp din garaj.

Scene ca în filmele de acţiune în Londra! Un hoț de bijuterii a fost imobilizat de martori români, chiar în timp ce fugea după jaf!

Văpaia a fost stinsă după mai bine de o oră, iar pompierii au stabilit că focul a pornit de la scânteile grătarului ce au fost purtate de vânt.

Imagini scandaloase surprinse pe holul Spitalului Judeţean Tulcea! Un tânăr bolnav a trecut printr-o umilință cruntă... Astrele s-au pus pe treabă și au copt surprize mari pentru zodii în săptămâna care vine! Pe tine ce te așteaptă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x