Antena Căutare

Petardele au facut victime si in acest an

Din miile artificii si petarde care au marcat sosirea noului an la Targu-Mures, una singura i-a pus in alerta pe medici. O petarda aruncata nepasator pe strada a ranit serios un barbat de 34 de ani. Omul a ramas constient pana la sosirea echipajelor de salvare, iar plaga suferita nu i-a pus, din feircire, viata in pericol.

Medicii l-au ridicat de jos pe barbatul ranit si l-au infasurat intr-o patura ca sa-l protejeze de un eventual soc hipotermic. Omul a zacut minute bune in frig inainte sa fie urcat in ambulanta.

Imediat dupa ce a fost ranit, barbatul de 34 de ani s-a adapostit intr-o cladire. Petarda i-a explodat in dreptul fetei si i-a provocat o plaga serioasa. Cativa trecatori au stat langa el pana la sosirea echipajelor de interventie.

Fara probleme deosebite s-a desfasurat si restul petrecerii din centrul orasului. Comerciantii de materiale pirotehnice ilegale pot ajunge la inchisoarea. Multi risca, pentru ca doritori se gasesc in fiecare an.

Distractie mare de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei... De Revelion, romanii au luat cu asalt agentiile loto din toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x