Antena Căutare

Primarul orasului Navodari a fost retinut pentru dare de mita

Edilul din Navodari a schimbat biroul de la primarie cu o celula de la Cercetari Penale. Procurorii DNA i-au facut transferul. Primarul este acuzat ca le-a oferit unor politisti mai multe terenuri, chiar la malul marii, ca sa faca pierdut un dosar penal in care aparea numele sau.

Lucrurile n-au mers asa cum a planuit primarul Nicolae Matei si s-a ales cu un dosar nou. Edilul a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de luare de mita, dupa ce le-ar fi dat niste terenuri unor interpusi. Terenurile se aflau pe malul marii, ideale pentru ridicarea unor hoteluri sau case de vacanta.

Primarul le-a impartit cu generozitate, crezand ca astfel nu va mai da socoteala in fata legii. Politistii care ar fi trebuit sa le primeasca nu si-au dorit insa case de vacanta pe malul marii, asa ca au mers la DNA. Iar edilul a fost chemat la Bucuresti sa dea cu subsemnatul.

De la audieri primarul a plecat incatusat. Ordonanta de retinere emisa pe numele sau va expira cu o ora inainte de pranz. Pana atunci judecatorii ar trebui sa decida daca edilul va fi cercetat in libertatea sau dupa gratii.

FOTO: Observator de Constanta

"Copiii NU sunt de vanzare": Amenzi pentru primarii care nu se intereseaza de micuti... Brazii de Craciun au fost deja instalati la Cluj si Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x