Antena Căutare

Primul serviciu SMURD in Alexandria, inaugurat de Arafat si MRU

Sistemul de salvare de urgenta SMURD a fost implementat joi si in Alexandria, in prezenta premierului Mihai Razvan Ungureanu, a mistrilor de la Sanatate si Interne, precum si a lui Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii.

"Toti cei care lucreaza in SMURD se bucura de o cota foarte ridicata de incredere din partea oamenilor. Si asa si trebuie pentru ca ei salveaza vieti. Respectul nostru se adreseaza curajului, daruirii, ei pun deasupra interesul oamenilor. [...] Aceasta dovedeste ca se poate lucra cu onestitate si competenta. [...] Acest proiect va merge nu bine, foarte bine", a spus premierul Mihai Razvan Ungureanu, prezenta la eveniment.

Pe de alta parte, fondatorul SMURD, Raed Arafat s-a aratat incantat de sprijinul autoritatilor locale subliinind totodata importanta sistemului pentru Alexandria.

"Acest sistem este realizat prin participarea tuturor. Inseamna o crestere a capacitarii de interventie cu 25%. Inseamna mai multe vieti salvate. Ministerul de Interne nu a spus niciodata NU proiectelor noastre. Ministerul Sanatatii a inceput sa fie chiar partener total inceput cu 2007. Multumesc tuturor care ati participat", a spus Arafat.

Foto: Intact Images

Un director constantean, bombardat cu oua si faina de proprii angajati... Vremea de Pasti. Vezi prognoza meteo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x